Citiraj:
Autor burmuz
Ljudi, postoji jedna kategorija gora od ženski koje se šminkaju, penzionera sova, balavih pjetlića itd. DOSTAVLJAČI. Osobno imam fobije od istih, toliko sam puta ima bliske sustrete da imam uvjetovani refleks kao Pavlovljev pas. Kad vidim dostavljača gledam samo kako da skrenem u neku drugu ulicu.
Ali slažem se, ima svakakvih kretena. Murja 0 bodova, mene ( a i ostale ) kazni ako ideš +10km/h brže od propisanog a nekog pusti da maltene počini ubojstvo.
I još jedna stvar, ispuh CO2. Kako netko prođe s 25 godina starim autom a mog ćaleta j... sa ford fiestom iz 2000.g. mora čovjek na obilaznicu raditi krugove da ga puste, motor je 1.2 16V benzinac. Ma ova država je totalna banana.
|
Slažem se sa tobom, iako funny thing, ja 20 dana mjesečno (barem) vozim kao dostavljač ujutro, i vozim vjerujem pristojno, ali sam naletavao na idiote kakvih nema.
Danas mi neki lik (stara laguna) odluči stati nasred jednosmjerne ceste kako bi pustio ženu da izađe, nikakva 4 svijetla, samo je stao. Onda sam ušao za njim na parking da bi on OPET stao. I lik stavi u rikverc (vidio sam da mu se upalilo bijelo svijetlo) ne gledajući da sam ja na 1m od njega, i krene u rikverc. Dobro da sam ja iste sekunde stavio u rikverc i naglo unazad dok sam trubio, jer bi se zabio inače jer je krenuo u rikverc kao idiot.