Citiraj:
Autor burmuz
I još jedna stvar, ispuh CO2. Kako netko prođe s 25 godina starim autom a mog ćaleta j... sa ford fiestom iz 2000.g. mora čovjek na obilaznicu raditi krugove da ga puste, motor je 1.2 16V benzinac. Ma ova država je totalna banana.
|
Kakve pobogu ima veze jel auto star 25 godina ili fordov poluproizvod star 15 godina sa ekotestom? Norme su tu da se poštuju i auto mora biti ispravan, tj lambda sonda, katalizator, senzori na motoru, ispušni sustav, usis, itd., neovisno jel auto iz 85e, 95e,2005e ili novi -.- Ja ću ti vrlo rado nabrojat sad koliko hoćeš automobila iz ranih i sredine 90ih koji su uvijek imali i koji će bez ikakvih problema imati kudikamo bolje rezultate ekotesta nego fordovi do 2000.e. Svaki dan sam na tehničkom sa cijelim dijapazonom takvih auta

Mislim wtf, padaju auti stari 5-6 godina na ekotestu jer su neodržavani i jer vlasnici misle da kad se kupi novi auto da se ništa ne treba jedno 2 destljeća kontrolirati ili mijenjati, a kamoli neće ford star 15g, a jasna stvar je da fordovi od 91e do izlaska focusa i pripadajućih motora uz njih imaju gadnih problema sa ekonormama i pouzdanošću.
'Malo' si se pogubio u nekim stvarima, osim u zadnjoj rečenici s kojom se slažem jer je jad i bijeda od države, al ta rečenica opet nema veze s ičim iznad napisanim, a i nije mjesto na forumu za takve stvari.