Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.04.2015., 21:38   #14430
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
KATASTROFA! No takvom bi ja preprečil put i zgazil ga, pa nek djeca vide kaj je tata u stanju napravit nekome tko mu familiji ugrozi život.
Tako sam prije jedno 2 g vozio staru na pregled nekakav iz vu u os, i prema putu za osijek ima ravnica jedno 5 km i u sred te ravnice je + raskrizje pod 90( bobota - vera, mozete nac na gmapsu) . I naravno 2 mulca se nasla pazi sad IGRATI RULET , dakle vide da auto ide i opleti gas da prolete ispred njega. Sreca usporio sam na 80 jer eto neki feeling sam imao i kad je majstor proletio meni ispred nosa , presjeklo me posto ga od sume s desne strane nisam bas dbr vidio, a njih dva si uredno javljaju kako ko ide. E onda lagano u rage modu polukruzno, i za njim, steram ga u njivu s autom, unutra krkan od nekih 20 ak g , VK registracije neka truljava opel vectra. Nakon par bogova i zdravo marija plus šamarčina nazad po T kljuc iz gepeka i udri po autu a on se stisko ko kita u ladnoj vodi unutra. Nakon razbijena 2 fara i oba bocna prozora s ulubljenim vratima , s osmjehom u auto, a stara unutra sjedi i ... To mi je bio prvi i zadnji rage demoltion ikada, al tako sam mogao vozit cijelu familiju ukljucujuci i maloljetne sestre i da svi na mjestu ostanemo mrtvi.