Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.04.2015., 21:08   #14427
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Za ne povjerovat... Nisam htio spominjati da mi je još jedan auto išo ususret. Da je to bilo normalno preticanje ne bi me ni vidio taj koji je išao prema meni. Ali se toliko odužilo i ušlo u tako velike brzine da sam morao u škare između njih. Da sam kočio zabubali bi se... Iz totalno banalne i apsolutno sigurne situacije neka budaletina stvori nešto čemu se uopće ne nadaš. Ne znam kaj bi bilo meni, ali od starog auta kojeg bi frontalno pogodio sa 140km/h ne bi niš ostalo. I onda bi ja bio manijak na cesti koji ubija...

Tebe rijetko što na cesti može izazvat, ali te itekako neka budala može dovest u neugodnu i opasnu situaciju.

E da... Metnuo sam ljetne. Pipkao sam malo TS850 sad kad su skinute i bočnice su doslovno ko sir. Super zimulje, ali ako netko vozi sportskije neka uzme nešto drugo.
Kad se bolje razmisli, ispadne da čovjek jedino kaj radi za vrijeme vožnje jest pazi na budale koji rade strašne pizdarije. I onda njih murija nikad ne skine, neg ja platim 500 kuna (nakon popusta!) za 62kmh u Zvonimirovoj jer je tam ograničenje 40 nekih 150m - pa sam manijak luđak i kaj ti ja znam... a frajera koji je prošao 6 traka kroz crveno na križanju Heinzlove nisu ni takli, a ziher su ga vidjeli jer sam ja bil prvi sljedeći auto (sam kaj ja budala pa zamisli stanem na crveno).

Da, čak i 850P XL imaju putrene bočnice - Ivona nije mogla vjerovat kak joj se auto počeo uvijat i izvijat na 240kmh. Skoro sam dobil batina od nje jer ju nisam upozoril LOL.

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Imam još gore mišljenje, al mislim da bi me banali s foruma u roku 2.5 sekunde kad bi napisao što mislim o takvim debosima.

Nekidan idem kući, vozim dijete u autu, cvikati balavander za volanom sa još 2 'kokoši' u e46ici 320d, vozi se 60kmh, na dijelu ceste gdje je ravno ko daska sve 1km i ograničenje je 80kmh, ja na pol ravnice krenem u prestizanje jer mi se ne da mrljavit 50-60kmh (lik je tak kilavio i usporavao pa ubrzavao 50-60), i to lagano iz pete niti ne sumnjajući na kakvog iskompleksiranog mamuta sam naišao, ja gas i na lijevu traku, na pol bmw-a, on gas, ja gas, on gas, ja po kočnici da se vratim jer mi dolazi prijevoj preko ex pruge za spomen područje pa ne vidim jel mi šta dolazi iz suprotnog smjera, on po kočnici, ja peta-treća gas, on opet po gasu, ja se mog batje kad imam manje ks pod haubom, i kud ću šta ću već na samom prijevoju (znači da je netko naišao, ode ja u tripm), opletem ko hors po kočnici i bacim se nekak desno iza njega. Nastavim dalje, kreten jadni iskompleksirani vozi opet 50kmh i smije se u retrovizor -.- Zapamtih regu i auto jako dobro, next time neće dijete bit u autu, a za takve kompleksaške kretene uvijek ima rješenja. Toliko sam bio lud taj dan, da se i sad tresem na takvog kretena. Napravio sam milju km u vozilicama za ovih 20+g vožnje al na ovako nepromišljenog iskompleksiranog poremećenog mamuta još nisam naišao.
KATASTROFA! No takvom bi ja preprečil put i zgazil ga, pa nek djeca vide kaj je tata u stanju napravit nekome tko mu familiji ugrozi život.