elem,
sastala se raja na Zavoju: Sanda, Vlado, MarkoE (enduro), MarkoL (iz Lovrana) i ja, danaske okolo 10h. Oblečemo se, kad ono škropi...skupimo se u Vladina kola, cuga+pljuga, vojska pored nas grabi prema Medi (izgleda se neki belaj sprema gore mislim si ja). Pitam ja njih dali imaju kakav kamionet ili tenk pa da im se uđiberimo do Mede kad već nema kombija no oni vele da su nas mislili tražit da im damo bicikle da nemoraju pješoke...i tako uz pokoju vojničku stade i kiša i mi na pedalu...brbrbrb i heto nas.
Presvlačenje i gas...kad ono pljas, bum, bljas, pljas. Kako je padala preko noći i taHman par min prije sve je vlažno i to na n-tu tako da smo se napadali k'o na raja filozofskom (kako veli Fizio). Ja sam bio rekorder dana sa 3 pljasa, podero kišni šator (gornji dio), uglavnom se kod mene radilo o proklizavanju u zavojima jer sam testirao grip u graničnim situvacijama

Kako je cijela staza uglavnom malko kontra-nagibna tako znate kakvo je veselje na korjenju
Od sve raje jedino je Sanda vozila strminu i potok (Markov potok i moj-tamo gde sam grlio bukvu) i to u zadnjem krugu je vozila no-chain pa respeKt NN.
Odličan trening po ovakvim uvjetima, body language radi samo tako...na kraju vožnja po suhom dođe kao auto-pilot
3 kruga, živi+zdravi+veseli, sa blatom u ušima, caklenim očima, išaketasmo se i novi rendezvous zakazujemo za petak...ima da obiđemo i Sljeme i Medu...
nema labavo