Bok Ag008,
pretpostavljam da si ovo odgovarao meni.
Citiraj:
Autor Ag008
Znači ovako.
Ulogiraš se na postojeći router i vidiš kakvu vezu trenutno imaš, ako ti je atenuacija do 22db i max. oko 16mbps na adsl-u tada će vdsl 20mbps vjerojatno raditi.
|
Ja ti se u ovo stvarno kuzim ko Marica u krivi qurac... Rekli su mi da ce 30/5 raditi, jel, tako je i naruceno, sad sam na "obicnom" Iskon.DUO paketu.
Statistics Downstream Upstream
Line Rate 11997 Kbps 1023 Kbps
Attainable Line Rate 19754 Kbps 1506 Kbps
Noise Margin 96 dB 172 dB
Line Attenuation 145 dB 145 dB
Output Power 194 dBm 125 dBm
Citiraj:
|
Na stranici moj.iskon daš zahtjev za VDSL paket (tipa 20mbps).
|
To je vec rijeseno, jer sam ih telefonski zvao krajem prosle godine kad je to sve poceli, pa su rekli da kada ce biti tehnickih mogucnost, da ce uzvratiti poziv.
Zvala zenska jucer na telefon, sve se dogovorili, prebacila prikljucke, dobio mail i SMS i sad cekam.
Citiraj:
U roku tjedan-dva ćeš u centrali biti prebačen na drugi dslam i na trenutnom (adsl) routeru ćeš vidjeti da su ti se parametri poboljšali.
Sada u roku 2 dana dobivaš vdsl Zyxel (crni) router. U roku 1-2 dana otkako si dobio router ti se aktivira vdsl paket.
|
Rekla mi je zenska nesto u stilu "do 35 dana"; meni je u principu svejedno, kad dodje, dobro dosao, samo da mi ne gase net dok ne ukopcaju taj novi.
Citiraj:
|
Međutim, taj router ima jako malo opcija i sve živo su sakrili. Ako želiš pravog admina za Zyxel kontaktiraš mene na pm jer postupak/podaci nisu javni.
|
Aha, kuzim.
Znaci ne smijem ga ni spojiti na net prije nego ga sredim tvojom metodom?
Citiraj:
|
Kada sve bude gotovo u roku mjesec dana moraš vratiti stari router u neki od njihovih regionalnih ureda.
|
Ako im treba router, neka si ga vracaju sami.

Vise nisam u ugovornoj obavezi; moram priznat da mi zenska nis nije rekla preko telefona. Budemo vidjeli...
Citiraj:
Autor triki555
ja za sada čekam od 20.3 bez povratne informacije može/ne može (vjerujem da može) te evenutalno kada će biti...
|
Cekaj, ugovorio si uslugu ili ti moraju javiti moze li?
Zato sto meni i dalje pise na Internetima da ne moze za moj broj, ali zenska mi je rekla da moze (kao, imaju neke "dvije provjere" i sve je trajalo manje od minute telefonom).