Citiraj:
Autor ozren
To su kreteni nad kretenima, koji se prvo vuku ko' stare babe, a onda im se ego nađe povrijeđen i stisnu kod preticanja - i ne kuže da time dovode sve u veliku opasnost. Kretenčine ogromnog kalibra.
Meni se to desilo jednom na istarskom ipsilonu. Frajer u Audio A5 je stalno ispred mene izlazio na sredinu ceste no nikako se nije ufao preticati, i mene tak kočio i kočio - jer bilo je OK za preticat... Trajalo je to dost i kad je napokon išao preticati, ja za njim, i on kad se vratio u desnu traku puni gas, da ga ja slučajno ne bih prešao...
Jedini bed kaj frajer očito nije znao kaj je GT-R, tak da sam ga ja prošao s preko 250...
|
Za ne povjerovat... Nisam htio spominjati da mi je još jedan auto išo ususret. Da je to bilo normalno preticanje ne bi me ni vidio taj koji je išao prema meni. Ali se toliko odužilo i ušlo u tako velike brzine da sam morao u škare između njih. Da sam kočio zabubali bi se... Iz totalno banalne i apsolutno sigurne situacije neka budaletina stvori nešto čemu se uopće ne nadaš. Ne znam kaj bi bilo meni, ali od starog auta kojeg bi frontalno pogodio sa 140km/h ne bi niš ostalo. I onda bi ja bio manijak na cesti koji ubija...
Tebe rijetko što na cesti može izazvat, ali te itekako neka budala može dovest u neugodnu i opasnu situaciju.
E da... Metnuo sam ljetne. Pipkao sam malo TS850 sad kad su skinute i bočnice su doslovno ko sir.

Super zimulje, ali ako netko vozi sportskije neka uzme nešto drugo.
P1 vs 918: