01.04.2015., 11:20
|
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor Halos
Ma kod tebe stalno štopovi svijetle  , nitko ti se ne vozi blizu, garantiram 
|
Moje su pregorile
Citiraj:
Autor jopis
Imam još gore mišljenje, al mislim da bi me banali s foruma u roku 2.5 sekunde kad bi napisao što mislim o takvim debosima.
Nekidan idem kući, vozim dijete u autu, cvikati balavander za volanom sa još 2 'kokoši' u e46ici 320d, vozi se 60kmh, na dijelu ceste gdje je ravno ko daska sve 1km i ograničenje je 80kmh, ja na pol ravnice krenem u prestizanje jer mi se ne da mrljavit 50-60kmh (lik je tak kilavio i usporavao pa ubrzavao 50-60), i to lagano iz pete niti ne sumnjajući na kakvog iskompleksiranog mamuta sam naišao, ja gas i na lijevu traku, na pol bmw-a, on gas, ja gas, on gas, ja po kočnici da se vratim jer mi dolazi prijevoj preko ex pruge za spomen područje pa ne vidim jel mi šta dolazi iz suprotnog smjera, on po kočnici, ja peta-treća gas, on opet po gasu, ja se mog batje kad imam manje ks pod haubom, i kud ću šta ću već na samom prijevoju (znači da je netko naišao, ode ja u tripm), opletem ko hors po kočnici i bacim se nekak desno iza njega. Nastavim dalje, kreten jadni iskompleksirani vozi opet 50kmh i smije se u retrovizor -.- Zapamtih regu i auto jako dobro, next time neće dijete bit u autu, a za takve kompleksaške kretene uvijek ima rješenja  . Toliko sam bio lud taj dan, da se i sad tresem na takvog kretena. Napravio sam milju km u vozilicama za ovih 20+g vožnje al na ovako nepromišljenog iskompleksiranog poremećenog mamuta još nisam naišao.
|
Još da ne spominjem kakvi ima i u Zg.
Citiraj:
Autor webstartm
jbg xd
nezz, bas gledam knjizicu, minjane su na 115k , pa na 155k, sad je 195k i skoro su gotove
neznan koje su plocice, nesican se da me ubijes
a i dosta kocim sa motorom, na otvorenoj cesti uvijek, u gradu kad god mogu
|
Kužim, samo nemoj previše gušiti sporom vožnjom.
|
|
|