To su kreteni nad kretenima, koji se prvo vuku ko' stare babe, a onda im se ego nađe povrijeđen i stisnu kod preticanja - i ne kuže da time dovode sve u veliku opasnost. Kretenčine ogromnog kalibra.
Meni se to desilo jednom na istarskom ipsilonu. Frajer u Audio A5 je stalno ispred mene izlazio na sredinu ceste no nikako se nije ufao preticati, i mene tak kočio i kočio - jer bilo je OK za preticat... Trajalo je to dost i kad je napokon išao preticati, ja za njim, i on kad se vratio u desnu traku puni gas, da ga ja slučajno ne bih prešao...
Jedini bed kaj frajer očito nije znao kaj je GT-R, tak da sam ga ja prošao s preko 250...
Citiraj:
Autor IcyTexx
Nije nimalo zabavno kad ti netko stisne gas u preticanju. Neki dan mi je to lik napravio u preticanju sa početnih 50km/h i došli smo do 140km/h na ravnici gdje je dozvoljeno 60km/h... Samo zato kaj ima nekih problema sam sa sobom. Sva sreća kaj sam bio u jačem autu. Prvo mi je djelovalo ko skroz normalna situacija, a ono jedva ga dobivam... I sad razmišljat dal ćeš na 100km/h gazit kočnicu il ić do kraja...
|