Zašto si napravio loš posao, pa gle integrirana grafika je za qrac i u 99,9% slučaja pa makar to bio i nForce2 (kod mene nVidia znači za qrac puta dva), onda celeron 1,7GHz sa 128kb je gore rješenje od Celeron 1,4GHz sa 256 kb cachea (pišam ti ja na tih 300MHz pa imaš manje 128 kb Cachea), a i ono što svi ne znam zašto zaboravljaju i da P4 ima samo 8+12 kb L1 cachea, a stari PIII ima 16+16 L1 cachea. Mislim mogao si kupiti i neki "punokrvni PIII" sa 512kb (uz odgovarajuću ploču). Memorija, gle prednost P4 je uptreba DDR RAM (za lovaše RAMBUSA) i memorijska propusnost. Stari celić (Tualatin) prije P4 je radio (radi) na 100MHz FSB, dakle idealno za SDR RAM je 800 MB/s za memoriju, PIII na 133MHz je 1,064 GB/s (što je ploča bolja to si bliže idealu), pošto ti je ostao SDR RAM niš od veće propusnosti memorije (nemaš niš od barem 2,128 GB/s (idealno)). P4 Celić sa SDRom na lošoj ploći ti je kao Porsche911 sa polovnim gumama od Renaulta4 na makadamu. Nemaš para, pa tek onda pazi šta kupuješ, znaš škote:"... NITKO NIJE DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJE JEFTINO ...". Imao sam prije celić na 400, ... koje je to opravdanje? To znači da ćeš ovo imat do izlaska P5 (ili kako će se tada zvat) i da ćeš stalno nešto krpariti i na kraju će te doči kao da si se još malo strpio i odmah uzeo nešto pošteno (živci i kosa nisu uračunati u ono što ćeš potrošiti do tada).