To neki general trosi nase pare onda i to bezveze.
Danas je pala 99% odluka. Metalik crna Vitara, diesel, 4x4. Nije najskuplja al korak ispod. Cak se i cijena pocela spustat lagano kad su skuzili da se ne zajebavamo. Bit ce oko 165k ili manje. Jedna sitnica malo zivcira a to je da nema naslon za ruku iako nam obecavaju da ce bit povoljna aftermarket opcija. Nema Xenon al ima LED glavna i za to kazu da je jos bolje e sad dal je ili nije ne znam. Ostala oprema je odlicna. Uz malo srece prije ljeta je tu ak ne onda prije jeseni 100%.
Za mog SXa imam vec dva kupca a jos ga ni ne prodajem. Ocekujem oko 7500 eura, ima puno km i par tragova na laku. Inace bi isla preko 8 bez problema. 2010, oko 120 tisuca km. Tad je to bila najjaca oprema iako kasnije ima i malo bolje opremljenih sa navigacijom i BT i te stvari. Drze se doro ti SXi kaj se cijena tice i postoji dosta velka potraznja za polovnima. Opcenito se slicni benzinski Japanci jako dobro drze u oglasima i imaju visoke cijene. Ocito ljudi znaju da kupuju provjerene i jednostavne aute na kojima nema previse sranja za popravljat. Kome ne treba diesel nema kaj dalje trazit po meni, Mazda, Miceki, Toyote itd.. Neko novije godiste i ima se auto za narednih 10 godina.