View Single Post
Staro 25.12.2002., 23:46   #1
ssnesh
Registered User

Datum registracije: Nov 2001
Božična Priča

Jutros sam, krmeljav i posve masne kose koju ne perem često jer čista izgleda i gluplje, pokušavajući izraditi motorički program za pristavljanje kave uteturao u glavni dio stana, gdje je majka kao i obično plitkim i frekvetnim udasima izjutra natezala Ronhill Lights kroz susretljivo ali naborano lice ostarjele posthipice, jutros kraj male kožne kutije starih predmeta i fotografija i ispred nekoliko mršavih zavežljaja kričavo jednobojnog papira za opću dekoraciju (koji su bili odmah do sasvim prikladnog glupavog vjenčića od pozlaćenog žita, ta paganka)... Ukratko, dobio sam DVD čitač, al ne radi.
Probao sam svih par kombinacija ma/sl/solo (ne i csel jer je kabel obični 40... žilni, valjda) na drugom kanalu, sa i bez CDRWa koji je tamo već bio, i rezultati su bili posve predvidivi...
...što se tiče biosa, koji je - dakle - to prepoznavao kada je to tako i trebalo biti. Windowsi XP ga nikako ne uspjevaju vidjeti. Jednostavno ga nema.
Ploća je Gigabyte 7vtxe+ (AMI BIOS, ali njega nije za kriviti), stavio i VIA Hyperion ()... "Service pack: SP1". A DVD je stanoviti Hyundai HDVD-1600, _za što Google prijavljuje jednu jedinu pojavu, u sadržaju aktualnog PC Chipa_ (kojeg ću kupiti, ali ne polažem prevelike nade).
??
ssnesh je offline   Reply With Quote