elem,
na zadnjoj vožnji Mede sam na kočenju osjetio neku distorziju od iza i pregledam sve kad ono i dalje...kotač mrdo levo-desno i ništa, skonto ja da kao do rotora je, kao da je tanak sada već, istrošen. Spremim točak u ostavu i jutros hop-hop pa do Dione...krenemo lagano, Kutle+Marko+Petar giant...s pedale na pedalu kad nešto krcka, dojdem do makadama za Runolist i kad zapedalam pustim kad ono plete mi se lanac u menjač...počnemo pipkat kad ono lufta u nabi samo tako...
Odluka: skidaj lanac i nochain niz Leustek dok Bizmark dela pa da vidimo. Markan se umastio do laktova, mahnem Jacku, Vuci i Čukiju, popipali i oni...nakon 20 m naletim na Maxa, Sileta i Turkyja. Vele hajd skini točak, okrenemo mi i skontamo da nema leka. Kakvi ljudi, fala svima kaj ste imali vremena da pogledamo kaj je na stvari, fala i kaj ste se umrljali...ma ono kakva raja, čudo
Pozdravljam sve koji su me danas prepoznali na Leusteku DH, ali viša sila beše jer mi kola kod Dione, a lanac u rancu. Nemojte zamjerit, kočilo se, mavalo...
Zovem Zlatka okolo 12h i veli da je do 13h tamo...brbrbrbrbr i heto me okolo 12,30h a ono tamo raje k'o ispred javne kuhinje. Mahnem, prepozna me...vidi on u očima ono nešto...veli danas ćemo mi to
Reši on sve njiha i heto me na operacionom stolu...krš, kraš i ima se kaj videt: zdrobil se jedan ležaj na osovini kaj je. Inače hope evo 2 nabe imaju kolko sam skonto 5 ležajova: 3 u čegrtaljci, a 2 levo-desno na osovini.
Max (DH glory momak-čupavi) unutra lupa po svojim ležajovima...Zlatko reši moje i zdravo đaci. Veli garancija pokriva, meni osmeh od uva do uva...veli on: "ma znam ja da ti treba to odma da bude gotovo". To je onaj sjaj u očima kad se skonta, to je ono kad je čovek za čoveka, kad uđe u tvoje cipele...sve se konta.
Puno

svima danas na cijeloj akciji, baš je bilo dinamično
Eto, pitanje garancije i tih nekih delova vitalnih kad se kod nas uzme se ipak isplatilo, to je bio i jedini razlog zakaj ih nisam poručio iz Englesku...nemora bit, al eto zna se desit.
Inače skontali smo da otkad vozimo Medu, malko češće ćemo po servisima letat...Herciju naba, meni naba, danas Kutle veli: "ej, otkako vozimo Medu, sve mi počelo škripat"....ahahahaaa

raporat: Leustek do makadama barut cca 98,9%...za ostalo ima onih koji su uspeli do vrha doći