Citiraj:
Autor Vuco
Ima svakakvih iskustva, neki prolaze eko test, neki ne.
Da je EGR ispravan pretpostavljam da ga ne bi skidao/blindirao.
Veći postotak NOx-a (što te može rušit na eko testu), veća temperatura izgaranja u motoru i pretpostavljam da će biti i poremećena smjesa benzina i zraka u motoru, a velike su šanse da će i svijetliti na ploči lampica, osim ako se ne zavara nekako kompjuter.
|
Iskreno neznam jeli ispravan ili ne, vjerujem da je pošteno zaštopan več sam po sebi.
A blokirao bih ga jer po pričama više škodi nego što pomaže, pa reko zašte ne.
Ali vidim stvarno svakakvih iskustava.
Za EKO test čitam da se gleda stupanj zacrnjenja, znači tu bi trebali padati oni koji troše više ulja nego goriva, a i oni koji nemaju dovoljno svježeg zraka u cilindru (EGR zaštopan u otvorenom položaju, pušta ispušne plinove nazad u cilindar), pa ostaje dosta nesagorenog goriva
Citiraj:
Autor fanATIk
Fakat ne znam što i kako radi EGR ventil (nisam baš s auto mehanikom na ti), al sam po preporuci mehaničara i par frendova, odmah čim sam kupio auto dao isti zatvorit. Nikakve lampice ne svijetle, potrošnja normalna. I eko testove prolazi. Vele i da auto manje dimi kad se to napravi.
|
Pa u večini slučajeva ako se samo blokira dovod ispušnih plinova na njega, a sve ostalo ostane u autu netaknuto (elektronika i/ili vacuum koji upravlja s njim) nece ni javljati grešku u obliku lampice
Znaci veliš ostalo je normalno, koji motor je u pitanju?