Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.03.2015., 07:38   #14214
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Pomozite mi malo u razmisljanju. Prijatelj je imao totalku na Mazdi 3 MPS. Sad mora kupiti novi auto ali kupio bi nekakav pogodniji za obitelj (troje djece 12, 8 i 1 godina). Sa odstetom koju ce dobiti raspolagati ce sa cca 130-140 000kn. Posto je to iznenada iskrsnulo nema pojma sto bi kupio. Ne zna cak bi li novo ili polovno no kaze da polovno ne bi uzimao preko 50-60 000km i 2-3 godine starosti. Uvjeti su dosta specificni. Auto ne smije biti mali ali ni prevelik jer ce mu ga i supruga ponekad voziti a njoj treba malo "sira cesta".
Ja sam mu savjetovao Toyotu Verso 2.0 D4D no to mu je malo preskupo a polovne hebeno drze cijenu i nema ih bas 2-3 godine starih.

Onda smo gledali neke karavane ali zena ne zeli ni cuti za njih. Ona bi Suzuki SX4 Cross ili Qashqai. Ja sam Qashqaia malo vozio i to je tesko gofno od auta. Izvana velik, iznutra ko Twingo a tvrd ko Golf.

Jel ima ko kakvu ideju?
Ajme trojka mps...bolid.. ima ih svega par komada u hrv....šteta auta....naravno to sad kažem jer pretpostavljam da su svi u autu u vrijeme sranja dobro prošli....Nakon te trojke sve si mislim da ce mu sve drugo u toj kategoriji biti teže smeće....

Ono što bih preporučio, nikakavi cmaxovi, (fu)kaškaj i ostala jeftina plastična tvrda smeća...možda mazda 6 rabljena?

http://www.njuskalo.hr/?ctl=browse_a...gearNumberId=0

Ili recimo nova trojka mu isto ide u buđet ali za dizel bi se morao malo rastegnuti ..
Master_Hrc je offline   Reply With Quote