Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.03.2015., 02:30   #14212
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da to se vidi al nije ni to lose. Ne kazem da je nes lijep auto, prije ruzan al bolje i to nego da su isli eksperimetirat. Ne ide to bas Japancima kaj se dizajna tice, bar ovih obicnih auti.

4x4 diesel je ispod 1300kg. Na 120ks i 320Nm je to optimalno cak i malo vise od toga. Benzinac je nes malo iznad tonu na 120ks kaj je isto dobro bar za grad. Moj ima skoro 200kg vise. Automatski manji co2 i davanja. U usporedbi sa Jukeom, Capturom, 2008 meni djeluje puno konkretnije i robusnije. Kladim se da ih ubije i na cesti i van nje i da ce vozit dulje od svih njih. Ovi su mi vise dizajnerski auti, sminka. Vjerojatno su jedino udobniji jer Suzuki radi tvrde aute al je zato podvozje robusnije i jace i moze pretrpit puno vise od recimo Captura. Jedino ak tu nisu stedili na masi, to ne znam jos al definitvno bi ga prekrizo kad bi skuzio da je auto pekmez. ASX mi je jos uvijek prvi izbor al on je nes skuplji al kod njega vec nema zajebancije i taj je vec pravi tenkic.

Flex je gadan ko noc. Imaju oni i mali crossover a taj je pak jedan od najruznijih auti u zadnje vrijeme, ne zelim ni znat kak se zove. Kuga dobro zgleda al je skupa ko kuga.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2015. u 02:49.
MAGARAC je offline   Reply With Quote