Citiraj:
Autor zvonac
Imal sam neko vrijeme N4, za 5.7" zapravo i ne djeluje u ruci tak veliko, al to mi je već van granica, a da ne govorim za 6"..
|
Pošto se ne kužim u mobitele tolko puno, gledam, napisao si 5.7" pa mi nije jasno o kakvoj razlici pričaš, onda pogledam gsmarenu i skontam da si napravio tipfeler
Ak si malo manjih gabarita ljudi bi te mogli čudno gledati kad razgovaraš, to je istina, a i nije za male šake baš spretno baratati po njemu. Meni jedino smeta kad trebam otić "back", onda redovito radim grimase i krivim posturu da mi mobitel ne bi ispao
Da ima jedan dodatni fizički back gumb ili da se klackalica može iskoristiti ko back bez rootanja, mogao bih reći da se bez problema koristi jednom rukom za sve osim pisanja/tipkanja/tapkanja.
Još jedan update za trajanje baterije: danas mi je baterija trajala od 05:00 do ca 20:30 uz intenzivno korištenje wlan/4g i 4h+ SOT (Juice :*) uz redovitu izmjenu spajanja wlan-3g-2g-4g, što zbog slabe pokrivenosti wlana na sajmu, što zbog putovanja S-Bahnom koji ide i pod i nad zemljom i stalno mijenja bazne stanice. Surfanje, malo igranja na povratku kući, netflix. Zanimljivo je da su google play services čak 16% baterije pocuclale, dok je primjerice ekran "samo" 23%. Najvjerojatnije mi je automatski uploadao fotke koje sam radio čim se spojio na wlan. Upravo sam ugasio tu funkciju, tj. postavio da to radi samo na punjaču
EDITon: Zaboravio spomenuti da sam danas čak i razgovarao nekih 10-ak minuta, što je apsolutni rekord za mene

:EDIToff
Primjetio sam i na starom mobitelu da prebacivanje baznih stanica drastično košta bateriju.
Dakle, mob mi izdrži 16h bez da moram brinuti što na njemu radim, hoće li mi nestati soka, i to bez paljenja power savera. To je super.