Citiraj:
Autor Bubba
01 3713 270
Dok cekas da te pokupe, dovoljno ti je kliknuti na link u mom potpisu pa ces uociti da sam napravio barem jednu web stranicu i da barem tu jednu odrzavam sadrzajem i administratorski (sto god to znacilo). Iako ne znam kakve to veze ima s icime.
A o ozbiljnim novinarima s Google Docsom se nisam susreo. Ono sto ocito jos ne znas da radim s dvije najvece novinske izdavacke kuce u Hrvatskoj (jednu referencu imas na mojim stranicama... oh, wait, pa to su jos jedne stranice koje sam radio!?!? Sad imam dvije!!!) i obe koriste Office u produkciji, nigdje nisam susreo Google Apps uopce, a kamo li Docse. Mozda bi im bio dovoljan vi ali onda se gubi smisao bilo kakvog tekst editora kao takvog, jelda.
Mozda zato oni prljavi nikogovići iz Adobea u InDesignu imaju Import from Word/Import from Excel, a nesto nisam primjetio kako su uveli Import from OO/LO ili Google Docs. Da se zapitas...
|
ako to sve znas, onda bi svakako treba znati kako i novinare rade, ali ipak ne znas..
zivio ti meni , a ponavljam covjeku je za njegov rad vjerovatno dobar i browser (neka razmisli o ovome), i zasto si doma radije nebi kupio nesto djetetu, nego platio nesto sto mu trenutno ne treba