View Single Post
Staro 20.03.2015., 13:38   #57
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
niti radis kao novinar, niti radis webstranice, a koliko znam niti jednu ne odrzavas niti sadrzajem niti administratorski.. prema tome po cemu ti mislis da je svaka tvoja rijec jedina istina?
01 3713 270

Dok cekas da te pokupe, dovoljno ti je kliknuti na link u mom potpisu pa ces uociti da sam napravio barem jednu web stranicu i da barem tu jednu odrzavam sadrzajem i administratorski (sto god to znacilo). Iako ne znam kakve to veze ima s icime.

A o ozbiljnim novinarima s Google Docsom se nisam susreo. Ono sto ocito jos ne znas da radim s dvije najvece novinske izdavacke kuce u Hrvatskoj (jednu referencu imas na mojim stranicama... oh, wait, pa to su jos jedne stranice koje sam radio!?!? Sad imam dvije!!!) i obe koriste Office u produkciji, nigdje nisam susreo Google Apps uopce, a kamo li Docse. Mozda bi im bio dovoljan vi ali onda se gubi smisao bilo kakvog tekst editora kao takvog, jelda.

Mozda zato oni prljavi nikogovići iz Adobea u InDesignu imaju Import from Word/Import from Excel, a nesto nisam primjetio kako su uveli Import from OO/LO ili Google Docs. Da se zapitas...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline