znam da tema nije za to, ali netko mozda moze pomoci.....
dakle, ako netko ZG / OS / ST zna da netko ima i da mu se, da mi pogleda
straznji nosac metlice brisaca za Hyundai Accent treca linija, ali vjerovatno odgovara i druga linija posto je to isti shit (u prilogu ono sto trazim, renault je slika, ali da ne bude zabune).
cisto napomena. ovaj dio nov u ovlastenom servisu je 171.50 kuna. da mi je Velika Gorica blize, vjerovatno bi kupio nov dio. ali posto mi je potrgano od strane xyz, ide na njihov kasko pa mi osiguranje nudi 150 kuna

. da mi se ne dogodi da mi netko nade pa nudi za 150 kuna plus postu, taj dio ne odlazi.... jedino sto je sranje sto najcesce ode sa petim vratima.
pa racunam da mi ostane barem sve na nuli, kada si zbrojim benzin koji sam potrosio i koji su jos potrositi, u tih 150 kuna da mi sve bude negdje na nuli.
ponude na PM te ponavljam - ako je problem sto ovdje pitam, moje isprike i neka se post samo makne. njuskalu ne vjerujem niti 5%, dok Sisak i okolica ima jedan covjek i trazi me cijelih 150 kuna

. sto ne dam nikako, kad je nov dio na cemu je nasa prekrasna drzava zaradila cetvrtinu vec spomenutih - 171.50 kuna.......