imam abitovu ai7 plocu i naravno, riknuo mi je vent na NB-u. riknuo je on tjedan dana nakon sto sam ju kupio (zuji prilikom paljenja - stanradno) al sad je skroz riknuo. poceo se paliti i alarm and all hell break loose...
temperatura NB-a sa tim hladnjakom je oko 32 stupnja (prema uGuru) sto mi se ne cini previse al sad me vec strah da mi ne izgori pa ga idem zamjeniti. idea je da stavim plavog zalmana umjesto originalnog hladnjaka. i sad slijedi pitanje/a. dali netko ima ovu kombinaciju (ai7 + zalman) i dali se ovaj uopce moze gore staviti? i naravno, ako vec netko ima, kakva su vam iskustva.
malo sam trazio i po googlu i po goolge grupsima i po ovom forumu (visim ja tu dosta samo pritajeno - tzv. lurker, sad sam se regao

) i uglavnom sam naisao na pozitivna misljenja ali me zabrinjava jedan post u nekoj news grupi (neznam vise kojoj) gdje se lik pita dali ce uopce moci staviti ovog pasivca na ai7.
s obzirom da ovdje jos nitko nije napisao bas ovu kombinaciju (barem je nisam uspio naci), evo, ja bih molio pomoc.
thanks!