Eto,epilog mog iskustva sa Tiskom. Kolega s ovog foruma mi je 11.3. (srijeda) poslao uredno paket. Imam i potvrdu.
13.3. (petak) meni stiže SMS da je moj paket stigao na prodajno mjesto i da ga mogu podignuti (u lokatoru istotako mi pokazuje da je stigao).
Pošto se radi o donaciji odmah sam pojurio u subotu po to da bi mi teta na Tisku rekla da nije stigao i da dođem u ponedjeljak.
Ok.
Dođem ja u ponedjeljak sav sretan po svoj paket kad ono Tisak zatvoren (???) makar mu je uredno radno vrijeme do 22:00.
A Tisak do (zajednički ulaz) istotako zatvoren. Eto ja i 4. dan bez svog paketa.
Nazvao sam službu za korisnike koja me držala na liniji 35 (tridesetpet) minuta makar sam bio prvi na listi čekanja da bi se javio frajer koji bi mi na kraju svega rekao da ako mene ne briga za moj paket njega još manje. OK,nemogu reć da sam bio najljubazniji ali šta se manje može očekivati od mene,koji je napravio sveukupno 45 km da bi pokupio skener koji ni ne treba meni nego ga koristim kao donaciju za ljude slabijeg imovinskog stanja konkretno gospodinu umjetniku koji svoje uradke želi pretvoriti u digitalni oblik.
Ovom prilikom želim zahvaliti članu juiced koji nije htio ni kune za skener al je nekako na nagovor pristao bar na bon od 20 kn za mob.
Neka,nekako ću ja skupiti donacije ili ću iz svog džepa platiti 50-100 kn za neki polovni skener,ali Tisak od mene više paketa neće poslati.
Jadno. Kolko para tolko muzike-istina! 20 kn ne vrijede moji živci.
Moje iskustvo Tiskom: 0/5.