View Single Post
Staro 16.03.2015., 15:20   #23
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Kolegije Baze podataka radimo na faksu u MS Accessu a ne u npr MySQL koji je puno puno bolji,zato jer je mikrosoftu placeno samo 17 mil kuna za te licence umisto puno vise sta bi se platilo i mora se radi u mikrosoftovom programu, tako da da, prisiljen sam, a jeli access kvalitetna i bolja baza podataka od oracla?Ne! Prvo programiranje mi je bilo Visual Basic pa sljedi C# itd itd.
Pa tko te tjerao da upises taj faks, opet ne razumijem?

Ja sam na svom faksu ucio ANSI C. A nisam studirao pocetkom '90. Zasto se i dan danas predaje ANSI C ne proizlazi iz razloga da je netko potplacen, nego jednostavno lijen.

Citiraj:
Kako nema? Kad se radi sa nativnim .odf formatom radi
Ali se ne radi. Znas onu, da moja baba ima liru, bila bi trolejbus.

Citiraj:
a BTW eno LaTeX, samo kad naucis radit sa njim, jel postoji ista bolje za npr matematiku od njega?
Bome nema, sta jest jest.

Citiraj:
Eno ono gori, sta mene, kolege i profesore, prisiljavaju da ucim za rad na njihovim rjesenjima, Red Hat i Canonical me ne prisiljavaju na nista.
Kada sam ja isao na faks, program studiranja (i to prilicno detaljan) je bio javno obznanjen. Nisu te valjda prisilili da odaberes faks?

Predpostavljam da te ne bi "prisilili" da radis u PHP-u ili ne znam cemu, nego je samo "prisila" kada se radi pod Microsoftovom platformom?

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Slatka je i meni tvoja priča da to nevalja i ne radi
Zapravo je gorka. Zato sto ne radi.

Citiraj:
a ja ga imam 3 godine u pogonu na velikom sistemu bez većih problema.
Kao sto rekoh, blago tebi.

Citiraj:
Htio sam samo pružiti protutežu tvojoj priči da to nemože, nevalja i nije isplativo.
Jos jednom, ocito tvoji veliki sustavi bez vecih problema nikada nisu otvorili niti jedan dokument (sto ti mogu pouzdano reci, jer ih otvaram na dnevnoj bazi):

a) bilo kojeg ministarstva u RH, uzmi recimo prijavne obrazce za Poduzetnicki Impuls 2015. kojeg tvoji veliki i ozbiljni sustav nece moci ispuniti
b) bilo koji dokument u DOC ili DOCX formatu sa stranice EC-a
c) bilo koji Excel sa vise od tri i pol formule, nedajboze kompliciranije

To je samo vrh sante. Vrh!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline