Citiraj:
Autor Bubba
Prisiljen? Mislis, kao, opa ISIL style, prijete ti da ce te zapaliti zivog dok ce te Đihad Bill obezglaviti kopijom DVD-a Windowsa 10?
|
Kolegije Baze podataka radimo na faksu u MS Accessu a ne u npr MySQL koji je puno puno bolji,zato jer je mikrosoftu placeno samo 17 mil kuna za te licence umisto puno vise sta bi se platilo i mora se radi u mikrosoftovom programu, tako da da, prisiljen sam, a jeli access kvalitetna i bolja baza podataka od oracla?Ne! Prvo programiranje mi je bilo Visual Basic pa sljedi C# itd itd.
Citiraj:
Microsoft ima proizvod, koji radi, i to dobro.
Dakle, sve sto OpenOffice nema
|
.
Kako nema? Kad se radi sa nativnim .odf formatom radi i open office dobro. Da imas izoliranu regiju u kojoj se sve radi sa odf. umisto docx i sl. radilo bi dobro. A sta se tice Wordovog, radi dobro, a nezz jesan li cua vise psovki na iti jedan program ko na racun Worda i njegovog pametnog sređivanja itd itd.
Radi bolje od OO, al s obzirom koliko ga platis, toliko bolje ne radi.(za osobnu upotrebu)
A eno kolega gori govori o kompatibilnosti MS Officea..
a BTW eno LaTeX, samo kad naucis radit sa njim, jel postoji ista bolje za npr matematiku od njega?
Citiraj:
Ja ne znam kakve ti traume imas od Microsofta (ili bilo kojeg drugog proizvodjaca), ali radi se jednostavno o cinjenici da ako ti racunalo treba za rad, onda ces koristiti placeni softver, jer je praksa pokazala kako radi neusporedivo bolje i ucinkovitije nego alternative.
Red Hat i Canonical ti ne idu na zivce i nemas traume od njih, BTW?
|
Eno ono gori, sta mene, kolege i profesore, prisiljavaju da ucim za rad na njihovim rjesenjima, Red Hat i Canonical me ne prisiljavaju na nista. Koristim i ja Windowse ko OS jer sam se navika i sluze mi za sve bolje nego sta bi linux. Al za office, open libre itd, sasvim ok posluze
Ugl moja preporuka, tj kako bi ja to rjesio da je moja firma
5 licenci za win, 1 za MS Office
Na kompove stavio sve besplatne alternative, osim na taj jedan di bi stavio original office i besplatni office, ako nedaj boze zatriba. i goni,