View Single Post
Staro 16.03.2015., 07:16   #39165
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
jučera smo Zagyja proveli po stazi (Mario kaj je bil z nama na Pohorju i potego je najveći kicker pred sam kraj staze pa smo posle hodočastili na Sv. Duh-3rebra, ključna, rame...) i lego mu je Medo samo tako, zapalio se ko stari panj. Samo veli fali mu snage...no hajd mlad je

S njim smo odvezli 2 kruga, on prešal doma, a onda smo skombijali sa barabama još 2x.

Kako sam vozio prednju na oko 2 bara i sve mi se više svidjelo kako lepo gripa tako sam svaki put ispušto sve više i više i krenemo mi 3. krug i nakon one strmine ulazne ja dole prođem i namotam nalevo i pljas, samo mi se zgužva prednja...otresem i dalje...brbrbrbr...u onom bentiću posle kompresije namotam ga opet u levo i samo se počne žvakat i jedva izvučem (a bila publika, dobro sam proš'o)...brbrbrbr dalje i dolazim na onaj srednji dio sa kickeričićima i brbrbrbrb i zadnji levi zavoj prije ceste nakon svih skokića ja smotam i opet mi se sfrče...ajmo dalje...strmina...potočić...brbrbrbrbr i zadnji zavoj dole pred kraj opet mi se sfrče prednji...otresem se i dalje...kez od uva do uva jerbo nisu neke brzine bile. Dođem do kola i skontam da mi je prednja na oko 1,8 bara što na moje gabarite je kriminalno malo i menjam taktiku i vraćam na 2 Bara, e to mi je potaHman

Išaketamo se i u kombi po još jednu dozu, hajd kao ispuco sam svoja 3x sejva pa ću polakše i idem snimat Hercija, gas-kočnica, gas-kočnica...sve lepo ispalo i dolazim do strmine, potočić i malko više desno odem i tako me neka sila počne gore vuć prema bukvi da je to čudo. Škola je da kolko god ideš levo, nije previše...desno je pravo minsko polje, oš kamenje, oš bukva i tako zagrlim bukvu, osmeh i hajmo kući

...i da, staza je sve brža

EDIT: scena dana mi je bila kad smo mi k'o pačići se penjali a ekipa: Čuky, Sile, Vuco, Crocus Rallone, Vuco i Jack su se onako momacki spustili u warp speedu niz strminu u potok, a ja sam onda posle ipak moro pred Vucom i Jackom malko potegnut onaj dropić prije ceste (Ralloneov i Hercijev) da vide kako i mi treniramo

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 16.03.2015. u 08:50. Razlog: scena dana
Irvin je offline   Reply With Quote