Citiraj:
Ako si student, imas razne MSDN AA opcije za Microsoftov softver.
|
znam da imam, i koristim, u biti cak sam prisiljen
Citiraj:
Ne znam kakve veze ima osoba iz Konzuma sa cijelom pricom.
|
ja nisam nigdi procita da se radi o firmi obrtu il necemu a pitanje je bilo za prosjecnog korisnika racunala, ne za firmu/obrt
Citiraj:
Ako je "99% vremena" prazan Word dokument, onda se slazemo.
Sve ostalo je notorna laz.
|
Ja sam ga koristio za citanje e-knjiga, skripti itd, i nisam bas primjetio neke probleme da je tekst nečitljiv. Ali van problema sa kompatibilnosti sa MS formatom, OpenOffice je jedan jako dobar komad softwarea, i da Word radi nativno sa ODF(a ne radi jer mikrosoft ima monopol i voli pare), bio bi ozbiljna prijetnja wordu
Citiraj:
Ako se radi o poduzecu, onda je osnovni cilj istog uprihoditi novac, pa valjda postoji racunica za relativno malu vrijednost licenci u pitanju naspram svih pitfallova implementacije Linuxa na desktop u takvom okruzenju.
|
Sa ovim se slažem,
Citiraj:
To je i cilj prvog slova u skracenici "PDF", ali opet imas slucajeva kada neki ozbiljniji PDF-ovi s anotacijama, komentarima, formama i zezanjima (sto, doduse, nekada nije po ISO 32000-1 standardu, ali jebat ga, koristi se) ne rade kako spada ili rade jako sporo.
|
Eto to svi inace znaju da je to Portable, vecina ljudi kad im kazes pdf misli na onaj tekst sta ne možes uređivat... Ja sa PDFom na linuxu, niti sa nekim drugim preglednikom na windowsu, nikad nisam ima nikakvih problema.
Meni bas ovakav stav ljudi ide na zivce i forsiranje placenog i mikrosoftovog softwarea, koji je najbolji, ali je najbolji zato jer imaju monopol i trikove(forsiranje svog zatvorenog formata), a ne zbog same kvalitete proizvoda. A izolirano od MSa gledajući sa besplatnim alatima se može isto radit vrlo kvalitetno