Citiraj:
Autor Bubba
Windowsi nisu skupi, a nije ni Office
|
ammm? jesu?
700 kn najjeftiniji windows jos i moze proc al 2000 kn office. To je 2700 kn. ne znam za tebe al meni je to ko studentu puno, ali vjerojatno je i puno osobi koja radi u konzuma za 3000 kn misecno, i jos kad se uzme u obzir da postoje odlicne besplatne alternative ko sta su open i libre.... ja mislin da je office ipak precjenjen malo.
Ko buduci developer sam definitivno protiv piratstva, al sam definitivno za besplane alternative ako valjaju a i rado cu kupit neki program ako je cijena pristojna.
A sta se tiče teme, stavi linux mint mos sa xfce UI i open office firefox i chrome..... guglaj
Sve to sta si nabroja moze bez problema raditi na linuxu. Moze bit nekih malih nekompatibilnosti sa wordowim tekstovima, ali samo ako se koriste napredni stilovi i gluposti, al ce se sve 99% vrimena pravilno prikazat. PDF radi vrhunski, ja u browsanju nikad nisam ima nikakvih problema.
Alternativno staviš origigi windowse, to je 100 eura, i napunis istim besplatnim alternativama ko na linuksu. Ako je toj osobi puno dat 100 eura za nesto legalno, nek se onda malo snalazi po linuxu, je malo drugacije al za misec dana, ko nikakav korisnik, se uhodas.