Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.03.2015., 19:45   #14092
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Znaci danas ispred FER-a neki nadrkani idiot u maloj crnoj Corsi koja dimi ko luda vozi slalom ko sumanut. Kad bi ga barem znao vozit - mene je krivo procijenio za duljinu haube i skoro me zabio u stup. U tom trenu sam samo htio stisnut gas i odgurat ga sa ceste. Da barem vozim neki pravi dzip sa celicnim odbojnicima... Napravio bi mu totalku od auta bez razmisljanja. I sa smjeskom bi bio kriv pred policijom i sudom. I rado bi platio kaznu sto sam nekome napravio pastetu od auta.

Nemam nis protiv onih koji znaju voziti - dapace, lijepo mi je vidjet kad neko brzo i pametno vozi kak se spada. Ali kad vidim nadrkanog lika u autu koji samo kaj se ne raspadne i jos k tome skoro pobere pola ljudi (i pobrao bi ih da oni ne koce) u prometu nemam rijeci.

Al da, od ostecenja na autu ja sam napravio samo jedno manje velicine vrha prsta jer sam se parkirao jako blizu zida, a sve ostalo su me ili ljudi izgrebali iz cista mira ili se zabili u moj stacionaran auto na parkingu. I dok ja jos nisam vozio taj auto pobrali su ga triput odozada u godini dana (sva sreća nije bilo većih šteta - čak je napravio totalku iz Puga 205 koji je bio u sendviču između kombija i mojeg, kad je maknuta plastika skoro niš od metala i strukturalnih dijelova nije bilo taknuto. Jednom ga je pobrao lik jer je imao ljetne gume na -10 i snijegu, a treci put ga je pobrao lik sa objasnjenjem: "Ispricavam se, ne rade mi kocnice bas najbolje."). Nemam rijeci.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.03.2015. u 19:54.
IcyTexx je offline   Reply With Quote