Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.03.2015., 18:10   #14042
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,707
Evo baš danas tamo kod HNK čekam na semafor prema trgu gdje se srednja traka spaja na tramvajsku. Dođe mi desno taksist po tramvajskoj i naravno da ću ga pustit, ima čovjek pravo vozit se po njoj... Ali u isto vrijeme se zgura motociklist/skuteraš i vozi se paralelno meni desno po tramvajskoj traci, na mjestu gdje se trebam spojit. Potrubim mu i on popizdi, skrene na mene i zakoci manijakalno masuci srednjim prstom. Meni nije do svađe i nastavim se spajati pa nek si on odluči dal želi završit pod kotačima ili se voziti onako kako zakonski smije. Već tamo kod spajanja lijevo na Deželićevu/Masarykovu proleti kraj mene, spoji se na cestu, skoro ga ubije drugi auto i nastavi vozit između autiju u pokretu.

Da mi je završio pod kotačima ja bi samo slegnuo ramenima... Ne bi mi ni ostala ogrebotina od njega. Ne kužim šta mu to treba u životu.

Ne svađam se u prometu, samo rijetko potrubim kad netko drugi radi sranje jer znam da ja napravim glupost i da mi netko trubne, bilo bi me sram i sljedeći put bi pazio... Al kad ovak nasrnu, nemam riječi.


Recimo kad mi u Tuškanovoj stanu na zebru i blokiraju promet "jer nekog čekaju", pa naravno da ću trubnut... I ljudi se idu svađat zakaj je mene briga kaj si on stoji na zebri... U obilaženju da me netko pukne iz druge strane jer ne gleda bili bi kriv i ja i ovaj ko stoji. Ak trebaš na plac, plati garažu par kuna - nemreš auto parkirat u desnu traku na zebru i da te boli ona stvar.


Tako mi svega, jednog dana umjesto Maseratija ili GT-R-a kupit ću si ovo pa nek se igraju ljudi...

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 07.03.2015. u 18:18.
IcyTexx je offline   Reply With Quote