Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.03.2015., 21:20   #14037
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam samo jednom bio u napasti ženskoj stisnuti šamar i to kad sam ja bio kriv. Izlazak sa sporedne na glavnu cestu, izvan grada, dolazimo sa sporedne na glavnu i idemo desno, ispred mene neki punto. Na tom raskršću nitko ne staje iako je stop, svi pogledaju lijevo, ravnica kilometar u oba smjera prođu lagano. Prođe ženska na glavnu, prolazim ja... ne da mi vrag mira i pogledam lijevo jer znaju kamikaze sa 150 proletiti. U trenu kad ja skrećem pogled lijevo, ženska ispred mene (već na glavnoj) svom silom na kočnicu. Kad sam pogledao natrag i zakočio, naravno nisam stigao stati i kvrcnem ja nju otraga. Pitam je zašto je stala kad je već izasla na glavnu cestu? Veli ženska: Vraćam se s posla, malo sam se zamislila i zaboravila stati na znaku stop!? Jebote i onda kad je došla k sebi napravi još veću glupost i naglo zakoči. Pitam je jel ok (starija ženska), veli sve super. Popili kavu, odmah na osiguranje, pišemo izvješća, ona razgovara s nekim na tel. Poslije nacrtala sliku kako ona stoji na stopu, a ja je udaram otraga. I onda krene spika kako je odjednom boli vrat, trzajna ozljeda itd. Tu sam naglo dobio želju da joj stisnem jednu, ali se suzdržao :mad:
c-shadow je offline   Reply With Quote