View Single Post
Staro 06.03.2015., 18:22   #601
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Tetris na nekoj konzoli je bila prva igra koju sam ikada igrao. Ne mogu naći sliku kako je konzola izgledala. Slična je ovoj, ali se ekran mogao pomicati i tipke su bile plave. Još uvijek stoji negdje u šupi i radila je kad sam je zadnji put probao prije par mjeseci. Nakon toga je slijedio Duck Hunt na NES-u sa Zapperom, pa Donkey Kong na Nintendo Game & Watch, (još uvijek radi). Imali smo sestra i ja još neku konzolu na kojoj smo mogli samo Super Marija igrati i tukli smo se oko toga tko će biti prvi na redu

Prvi PC sam dobio '96. ili '97. i tamo sam igrao Solitare, Pinball i demo jedne igre u kojoj si stajao na groblju s uzijem i pucao po ljudima koji su iskakali iza nadgrobnih ploča. Bio sam opsjednut tom igrom i igrao sam je satima, ali se ne mogu sjetiti imena. Tek nekoliko godina kasnije sam otkrio Counter Strike, Quake III, Doom II, Return to Castle Wolfenstein...

Krajem 3. osnovne sam dobio PS i tu sam igrao: Tekken 3, FIFA 98, ISS 98, Colin McRae Rally 2.0, Need for Speed III: Hot Pursuit, GTA 2, Crash Bandicoot, FIFA 2001, NBA 2001, itd.

Čini se da sam dosta mlađi od velikog broja konzola i igara koje su nabrojane ovdje na temi
KhongLo je offline   Reply With Quote