Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.03.2015., 14:28   #14031
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Krasna iskustva... Tak je i mene lupila baba u Eveku - sjedim u autu i čekam ženu, a baba izlazi na rikverc iz parkinga na drugoj strani ceste, i prek obje trake bum u mene - "joj nisam vas vidjela" - na sreću nikakva šteta, 3sek poliranja i to je to.

No di su ti ljudi dok voze? Alfa Centauri? Kliničkoj komi? Kad mi počnu kak imaju puno problema padne mi mrak - kao mi drugi nemamo, i sve je bajno, i lova pada sama s neba i kaj ti ja znam...

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
U Zagrebu je to normalno.

Sjedim u autu s djetetom, poluprazan parking, al babetina sa RAV4 parkiran na mene, laje na mobitel, otvara vrata i BAM po mojim vratima. Ja halo kaj to radiš, ona meni kaj bi ja htel. Pa velim otvarate vrata ko da ste izašli iz svinjca. Ona se s menom počne svađati kaj ja hoću. Velim joj da ako hoće, mogu joj pokazati da nije u pravu i pozvati ekipu za očevid. Da nisam bio s djetetom-zvao bi ih, iako bi mi se povraćalo radi čega ih zovem, al makar si sam očevid napravio.

I tak je ostala crta na kvaki.
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Zacoprali smo sad...

Deda otišao do kauflanda i već utrpao stvari u auto, otišao vratiti kolica i ženska sa suprotnog parkinga izlazi na rikverc i zabija se zadnjim dijelom svog auta u njegov. Nevjerojatno. Sreća da je bio blizu auta inače bi vjerojatno zbrisala...

http://postimg.org/image/ougur7mrn/
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Vozim staru u bolnicu i na parkingu ženska izlazi, ja stojim u prolazu par metara dalje i čekam to mjesto. Izlazi ženska na rikverc, mota lijevo, dođe u prolaz točno ispred mene, izravna... i nastavi natrag. Stisne mi se lagano naprijed na branik i krene gurati moj auto. Ja pod ručnom i naravno auto ni makac. Kako sam se i zapričao sa starom, skužim da me ova gura, trubim, ruka mi već ubacuje mjenjač u rikverc. Ženska još jednom gurne moj auto i tek onda skuži da ne može nikam jer nekoga gura otraga
Izlazi zbunjena iz auta.... Reko koji klinac uopće radiš kvočko pa izašla si već s parkirnog mjesta na prolaz, kaj se voziš na rikverc po parkingu i di gledaš uopće?
Joj oprostite nisam vas vidjela!??
E jebiga...

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Neki dan parking doma zdravlja, u manje od trideset sekundi dvaput savijanje lima. Isto izlaz pa ne vidi auto iza.
Stojim vani, pušim i ne vjerujem.
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Neki dan vozim Laščinskom prema dole, i vidim krem volvo v70 koji lagano ulazi s na Laščinsku, s Jordanovca. Normalno, vozim se i očekujem da me frajer vidi, ono, ništa živo mu ne smeta pogledu. Ali ono što sam ja protumačio da će frajer samo uć (pošto odozdo nema nikoga), propustit me i onda se ubacit ispalo je potpuno krivo. Frajer je istom laganom brzinom produžio i ubacio se ispred mene. Gazim kočnicu, ABS drobi, bacam se skroz u desno al i dalje uvjeren, gotovo je, zveknut ću ga. I ne znam kako, vjerojatno djelić milimetra je falio da ga ne lupim. Frajer uopće nije kočio nego nastavio lagano kao da se ništa nije dogodilo, kao da mu ne trubim cijelo vrijeme. Uvjeren sam da on mene uopće nije ni skužio. Da nisam morao skrenut nakon par sto metara, lagano bi popričao s njim na semaforu kod Petrovve.