Tema: Iskon
View Single Post
Staro 04.03.2015., 22:13   #1890
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
U nedjelju prijepodne podnio zahtjev preko maila za VDSL-om, isti dan popodne me nazvali i dogovorili za sutra da dolazi dostavljač sa ruterom i ugovorom za potpisati. Do kraja tjedna vjerojatno ce mi i aktivirati paket.
Brzo to ide nekako na moje iznenađenje...
Lijepo da tebi ide brže. Jesi na kraju dobio router?
Danas (nakon moje poruke) po glasu mi se javila ista cura od jučer koja mi je jučer rekla da će doći u roku tjedan-dva vdsl router i da su baš dobili novu pošiljku routera.

I sada (danas) kaže da će mi novi router doći tek sljedeći petak a da će mi se prebaciti linija/tarifa u srijedu?
Malo zbunjenosti s moje strane, ne znam kako reagirati, pitam, ali to je za više od tjedan dana od danas i kako možete aktivirati ako mi neće doći router.
Na to ona da to nije više od tjedan dana već je to 5 radnih dana (???) i da mi router ne može doći prije 15 dana- to je i rok, da sam podnio zahtjev 26.2. a zbog opsežnosti i puno posla to ne ide prije 15 dana.
Ne želim se raspravljati s takvim osobama jer nema smisla ali kako oni kažu "ovaj razgovor može biti sniman" ja isto s moje strane uvijek snimam sve razgovore.

Više im neću slati poruku preko fejsa već ću čekati pa ako do sljedeće srijede ne dođe šaljem email/prigovor sa snimkama razgovora agenata njima ne email.
U svakom slučaju jako zbunjujuće.
Volio bi i da dobiju još koji VDSL router i neki koji bi imao bolji wi-fi signal tj. vanjsku antenu.

A na moj prigovor mi od 28.1. nisu još odgovorili.
Uploadao sam preko ftp-a 100mb i u sat vremena linija je pukla 17 puta.
U njemu sam se uglavnom žalio kako mi veza puca prilikom uploada već 2g., parica/linija je dobra, da to nisu riješili i da mi opet ne šalju router već da riješe problem. Usput predložio da me za 170kn koliko plaćam Duo.S 8mbps prebace na VDSL uz istu cijenu (ne 10kn skuplje) zbog svega navedenog i činjenice da tamo nema problema s uploadom. Usput sam naveo još par prigovora no do dan danas osim automatskog odgovora da je zaprimljeno odgovor nisam dobio. Podnio sam zahtjev za VDSL-om ali tih +10kn ne bi htio plaćati, imam još 6 mjeseci ugovorne obveze, nikada nisam dobio nikakav poklon ni pogodnost od njih.