View Single Post
Staro 03.03.2015., 23:42   #656
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Hoće li nakon toga biti moguće bezbolno vratiti 8icu nitko ne može znati. Drugim riječima, unutar prve godine će besplatni win10 biti najvjerojatnije navlakuša da ljudi lakše kupe 10. S financijske strane gledano, super strategija.
Bit će svakako. Samo je pitanje koliko bezbolno ako već poklanjaju ali sve se to sredi. Treba sačekati da izađe pa vidjeti kako će se ponašati u toj godini dana s updateima i onda odlučiti makar ne sumnjama da ima jako mnogo onih koji će instalirati istog trenutka kad se domognu sustava jer treba biti in.

BTW. Pošto sam osuđen na OEM 8.1 bez instalacije, a tlaka mi je moljkati za neki "key" pokrenem Macrium svako mjesec dana ili kad instaliram nešto novo da ih mogu vratiti ako padnu ili ako nešto zabrljam (već sam pomalo star čovjek pa se i to zna dogoditi), a imam po ladicama 4 ili 5 diskova koji se mogu ubaciti u USB ladicu i priključiti na komp (na svakome imam barem jedan Backup cijele particije) tako da bi mi downgrade ako baš nešto ne utrtljaju s Biosom bio trivijalan.

Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 03.03.2015. u 23:48.
Hombre je offline   Reply With Quote