View Single Post
Staro 03.03.2015., 17:35   #975
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Dolazimo do Markusa: od relevantnih podešavanja ima samo podešavanje visine. Podešavanje sjedeće površine i visine leđnog dijela nema. Nemoj si mazati oči da si kupio odličnu ergonomsku stolicu.

Za 1000kn si kupio najvjerojatnije najbolju stolicu koju si mogao naći. Primjeti da je stolica bez pridjeva "ergonomska".
Slažem se i nemam si namjeru mazati oči da sam kupio ergonomsku stolicu. Pročitao sam dosta članaka na tu temu čak sam počeo čitati i jednu studiju vezanu za stolice i sjedenju jer u uredu provedem oko 8 sati sjedeći što vrlo često osjetim na leđima.
Moj razmišljanje je da je za te novce to jedna od najboljih izbora kad se gledaju dućani tipa JYSK, Lesnina, Ikea itd...
Stvarno se nadam da će moja slijedeća stolica biti neka iz asortimana Herman Miller ili Steelseries naravno za to računam minimalno 3500 kn.

Komentirao sam ovu temu da probam pomoći svima koji nemaju trenutno novaca za skuplja rješenja i kojima je nekih 1000 kn plafon.
Da završim sa komonetarom, kolegica je jako zadovoljna nakon cijelog dana sjedenja na Markusu, prije toga je imala neku ergonomsku koja ima sva moguća podešavanja no malo je starija (cca 10 godina) tako da ne bi mislili da je prije sjedila na nekom drvu.
Verbum je offline   Reply With Quote