View Single Post
Staro 02.03.2015., 12:50   #16284
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Pogledao sam nekoliko filmova u zadnje vrijeme, a obzirom da sam slabo u toku sa filmovima tako ima i onih starijih (vjerujem vecina)

Blended - debilana, klasicni debelo isfurani humor, nasmijao sam se mozda na 2-3 scene (skupa sa zenom, jel)
Body Of Lies - odlican, di caprio je vrhunski
Colombiana - prica je jos i dobra, ali su sve usrali sa malom koja je spretnija od bonda valjda
Django Unchained - dobar film, ima zbilja dobrih scena za nasmijat se, ali je kraj sve ujebo
Gangs of New York (2002) - ok film, nelos, tko voli nasilje nece promasit
Grudge Match (2013) - u pocetku dosadan i nezanimljiv, kasnije to prijede na puno bolji film gdje se i uspijes nasmijat i postane gledljiv
Let's Be Cops (2014) - odlicna komedija, smijao sam se ko blesav, cijelo vrijeme je napeto
Master and Commander The Far Side of the World (2003) - tko voli gusare/pirate ok je film, ni vrit ni mimo
Red (2010) - zali boze vremena sto sam to uopce pogledao. Razmisljao sam da li da odustanem od gledanja nakon prvih 10-15 min
The Aviator (2004) - odlican film, di caprio se zbilja uzivi u to sto glumi, tezi ka perfekcionizmu
The Grand Budapest Hotel (2014) - nestandardan film rekao bih, zanimljiv, nista ekstra, ali vrijedan pogledati
The Great Gatsby (2013) - dobar film, partiji u kuci kod gatsbyja su najjaci
The Departed [2006] - ok film za pogledat
22 Jump Street - klasicna americka college spreha. Ali ima dobrih scena, valja pogledati
American Sniper (2014) - kao sto su decki rekli, mislim da je djelomicno bio cilj prikazati i onu drugu stranu rata, koja te razjebe koliko god ti mislio da ces se vratiti normalan. To je sranje i jednostavno ostavi traga na tebi. Mislio sam da ce film biti zesce sranje, sa tipicnim ifuravanjem americke "demokratije" , no prevario sam se i definitivno mu dajem preporuku za pogledat. ...osim ljudima kojima teze padaju teske scene, npr. ono mucenje klinca sa busilicom :/, htio sam uletiti u tv
Cuky je online   Reply With Quote