Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.02.2015., 09:07   #13999
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Sad ne znam jel me jebe što sam se zapio večeras pa ne znam računat il je nešto drugo u pitanju. Na 13 soma bi trebao po tvom potrošit između 2,5 i 4 litre al na kraju ipak ispadne samo litra.
mozda . mozda sam ja rekao koliko popije auto, mozda jer si se zapio veceras malo pa nije isto kad zaobides jednu rijec .

mozda zapije i vise od litre, ali nikako 3-4 litre je rezime .

Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
@ Burko..
To je bio samo primjer,da objasnim situaciju. Općenito nemam neki izbor,obzirom na novčanik.
Imaš nekog susjeda da ima ok (pouzdan) primjerak?
Obzirom da sam jednom mjesečno u tvom kraju.

Budem bacio oko na Accent,kao što rekoh.
nemam stvarno da mi netko pada na pamet. i ja sam bio u gruntanju da prodam ovog svog, ali onda......... onda racunica koja nema smisla, koliko bi trebao dodati za nesto bolje, naravno polovno, koliko ce taj drugi jauto os trebati ulaganja, koliko svasta nesta nepoznanica. a ovaj mi je pouzdan i ne mogu dobit neke pare za njega .

tako da stvarno ne znam, ali kada naletim na majstora, mogu pitati. cak mi je sada pao na pamet lik sto je bio jednom prilikom na drugoj dizalici kad sam imao neki servis, deawoo lanos, dugacki. 1997 godiste auto, crvene boje. nikad lupan, nema nigdje hrde (ali ono, pogledao ga dok je bio dolje, pogledao ga kad ga je ovaj digao), nekih 120k km. kaze lik - vozi ga on i malo kcer pocela, ali ga ona nece vozit, a ovome vise stoji nego sto se vozi. i ne moze dobit 1500 eura jer je to godiste, jer je deawoo i tako......... a auto milina za gledat, redovito servis, ma masina cak nije niti prljava .

da se naci stvarno dobar i zahvalan auto do 1500 eura, samo treba traziti i oteti ga drugim kupcima .

Burko je offline   Reply With Quote