Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.02.2015., 00:17   #13995
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ispod 9 nebus po gradu prosao. Trose ti stariji motori dosta po gradu..
drito stalno po gradu, STALNO, vjerujem da tu negdje vrijedi. ali to je to, ili ces voziti ko' bakica i biti na 6-7 litri ili pratit promet. opet, cim se docepam otvorene ceste, meni milina (iako ga i tu znam stisnut).

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
To je 55kW motor? 12V? Gledam na spritmonitoru i tu su negdje 7-8l po potrošnji ovi stariji.
tu negdje, tocno to. sve ovisi koliko si na otvorenome, koliko u gradu. ja imam konstantno neki kombo, iako cim potegnem 50 km ravne voznje, to mi je cca dodatnih 50 km na tanku.

@tech
ma znam . kako rekoh, imam majstora koji je sa hyundaijem na ti, servisira mi auto i vjerujem covjeku. on mi sam kaze da se tu moze ici do polugeneralke motora (ako se dobro sjecam, ~3000 kuna) gdje bi se dobilo, ali neisplativo jer je to potrosnja ulja - O.K.

e da, shell 10W40, ako je bitno - petrol . jer znam da ima i diesel...........

Burko je offline   Reply With Quote