Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.02.2015., 21:56   #13979
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
vozio sam se u taliji nedavno prvi put u zivotu. ostao sam paf kolika je to bijeda iznutra, ko' da sam sjeo u favorit skodu. jebena katastrofa iznutra, a pazi, ovo ti govori covjek koji ima akcenta koji je ono, dosadan. ali nije prakticki sklepan, polozaj dizaca stakala, nekakve izbocine ko da su mu keljili naknadno plastike, bas jadno.

i isto tako ti moram reci, za 1500 eura nades akcenta sa kilometrazom izmedu 150 i 200k, benzinac 1.3 koji ti trosi od 5 do 8-9 litara, sve ovisi kako ti je teska noga. ja sam sada na proslom tanku ostao paf jer ga uopce nisam stedio, ono, ukorak sa prometom po zagrebu (jer sam isao dvaputa). potrosnja - 6.5 na 100 kilometara, a mogu ga spustit garant ispod 6, samo da imam manje gazenje druge i trece (racunaj do 4500 da ide jako cesto, jer ima broj okretaja i tako ga vozim da konkuriram autima po zagrebu).

jedino sto ces jako tesko naci klimu u akcentima, ali sto se tice motora i samog ostatka, obrati pozornost na hrdu. zahvalni autici, ima mjesta, ugodno po nasim cestama, jeftino odrzavanje i dijelovi, ne kvari se ako je donekle dobro odrzavan i vozen. masa ljudi ih ima i imala ih je kroz generacije, jednostavan i zahvalan auto i sto rekoh - u ovom rangu nades drugu liniju bez frke (ja imam trecu, ali je motor prakticki isti, lim je kod mene nesto bolje izveden (valjda)).

bjez' od thalije, doslovce nisam mogao vjerovat kako gadan je iznutra.

Burko je offline   Reply With Quote