Citiraj:
Autor Thermaltake
Nije za iste pare za manje para je, bar u mom slučaju imam 3u1 od amisa ffth. Net im je najbolji definitivno nemogu im niti jedni bit konkurencija što se neta tiče(i nema limita flat je flat), telefon ko telefon bilo je i kod njega riktanja nekih echo, šumovi, al kad se sredi sve 5, al iptv im je još uvijek ko u 19om stoljeću iskreno ono brže nađem stream neki jadni sa boljom slikom nego šta mi je na iptv-u to je žalosno, a prijavio više puta i ništa zasad nemogu kao još gledaju hoće bit kakvih poboljšanja u vezi tog, tako da b.net što se tiče telke je bar po mojem mišljenju najbolji(govorimo o digitalnim običnim kanalima, ne HD) i naravno kome ne štekaju kao šta su meni dok sam bio nekih 6 komada zadnjih 5 godina.
|
Majci mi praktički ni ne treba NET.... ja si mogu složit torrent mašinu od tog neta. a sredit ću joj i netflix....gleda Fashion TV i sapunjare po novoj rtl i hrt.
Zaštita mrežnog integriteta...bijedno.
Inače živim u samoboru, di sam na ISKON samo net....telefon imam službeni mobitel i svoj i ne treba mi, TV ne gledam...sve skinem
2,5 km sam od DSLAM, i prije koji mjesec je VIP postavio ormar i sad imam opciju BNETA...al neću, čekam fiber do doma pa bilo to za 20 godina, bez ovakvih usranih limita.
VIP mi je baš odvratna firma (s svim podfirmama), i baš ih ne želim i NEĆU, jebe mi se za lovu.