View Single Post
Staro 26.02.2015., 18:40   #4587
frulex
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor kekec01 Pregled postova
Kod mene je jučer na Ulefoneu Be X bilo 1d 16h xxmin, baterija na 26% i SOT 3h. Mislim da je to čisto ok za tu baterijicu. Nego, pisao sam več ovdje da me na dotičnom mobu hebe signal. Na Tele2 super a na Tomatu mršavo ili nikako. Imam obje kartice paralelno. Zgodno je to što mogu slati poruke i normalno razgovarati iako po dijagramu uopče nemam signala. Skužio sam da se to dogodi kad u Sim postavkama odaberem za Tomato enable 3G, onda ga ubije skroz. Kad prebacim enable 3G na Tele2 onda je sve normalno. Ima li netko ideju kaj se događa??
Probaj naći drugi "modem.img" fajl za svoj model (iako često pašu i s drugih modela s istim MTK čipom) i taj se fajl lako zamijeni samo s Root Explorerom, ne treba čak ni flashat (naravno, spremiti obavezno original .img fajl). Npr. za MT6589 chip ima kolekcija od 5-6 modema koji se različito ponašaju, imaju različite razine signala za SIM1 i 2, 3G je brži ili sporiji te često u različitim državama reagiraju drugačije tako da ih treba isprobati par dok ne nadješ idealnog...
frulex je offline