Evo odlucio sam potrositi povecu svotu novaca i urediti komp onak jebacki prije nego mi pocne fax, e sad, imam par nedoumica i molim pomoc i prijedloge, svaki komentar je dobrodosao...
Problem br.1:
Imam Abit IS7 (e sad neznam jel vulgaris ili G, ali mislim da to nije ni vazno), uglavnom zanima me kakav HDD da uzmem, jer mislim uzeti 2 komada identicna npr. Seagate 200GB, e sad me zanima za onaj RAID, citao sam o tome nesto (skoro nista), pa me zanima kaj to je, i jel da uzmem SATA ili ATA disk.
Problem br.2:
Koji cooler kupiti, radi se o Intelu P4 2.4C, ide na 3.4 bez problema ali cu ga drzati na 3GHz na 250FSB i default voltazi jer mi se to nekak cini najoptimalnije, mislio sam uzeti nekog Zalmana 7000, pa dajte neki savjet...
Problem br.3:
Odlucio sam se za ovo kuciste:
http://www.links.hr//photo/big/052.622.001.jpg
Radi se o Thermaltake Thermalrock Dragon, midi, black, metal.
Kosta 700kn, malo mi je to puno za kuciste...
Jel ok, ili ima za tu cijenu neko bolje, meni se ovo svidja i cini mi se ok kvalitetno...
Pa dajte neki komentar.
Problem br.4:
Uzeo bih kvalitetno napajanje i sad neznam kaj je najisplativije, a da je kvalitetno, imam trenutno Chiefteca 360W, ali on ide van i hocu nekaj kvalitetnije i jace, pa dajte neki savjet...
To bi bili otprilike te stvari koje me muce a posto sam odlucil sloziti komp kak treba, onda necu ici napamet.
Hvala, pozdrav!