Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.02.2015., 17:35   #13913
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
I zasto je onda prekasno mjenjati ? pa bolje nego da je takvo ulje unutra. Ako je vec kasno, onda zrtvujes jos koju kunu i litru najjeftinijeg ulja da rastavis i "isperes" sustav koliko toliko.

Meni ali dati 290k kn za auto koji ima renaultov motor, hvala ali ne hvala Za te novce uzmes C klasu 220 cdi ili bmw 320d i vozis se ko covjek a ne ovaj izrod renaultov. Katastrofa
Ispod 50 hiljada eura ne izlaze iz salona ni 320d ni 220cdi. Eventualno na nekim spec. edicijama al tome su puno skloniji 318d ili slabiji.. Kad vec spominjes 220cdi, malo tko je zadovoljan sa njim u novoj c klasi. Agrikulturan motor za razliku od 200cdi koji je nekim cudom puno prikladniji merdi iako su u osnovi isti..

Btw 1.5 dci mene vozi na posao svaki dan i zaradujem pomocu njega i za sad sam zadovljan. Za Merdu nije al za Meganea je taman. Cak sad po zimi ide preko 1000km sa tankom, obicno tanakam na oko 900 al ostane jos jedna crta..

Ova B klasa je bar iskren auto. Izgleda ruzno i sporo. Nije ko A klase kaj vidam. Osamnaestice, AMG dodaci, duple spulje, sportski sicevi ali i 90 dizelskih konja... Da onda jos i matik sa 7 berzina. Vele da bez gasa do poda ne krece s mjesta.

Traze me 1900kn za 4 diska i plocice za SX4 u ovlastenom. Na redu je i velki pregled diferencijala, uz malo srece samo tekucina kao i velki servis tak da sam najebo. Jos mi je i tehincki i rega iduci tjedan a ni nove ljeten gume nebudu na odmet kad dode vrijme.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.02.2015. u 18:16.
MAGARAC je offline   Reply With Quote