View Single Post
Staro 11.09.2005., 20:07   #13
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Originally posted by Nikola alokiN
Meni je glupo mijenjati sve od jednom. Još me nisu uvjerili da je PC Express brža od AGP, niti da su procesori na novom slotu brži od onih na starom slotu. Kupujemo najnoviju tehnologiju, a nismo ni staru iskoristili do maksimuma.
Pravih tehnofreakova je malo, a proizvodjači nam stalno nude nesto novo, samo da bi kupovali.
Živa istina , npr. probajte kupit bilo koju ploču sa 875 čipsetom , nema je za manje od 1000kn ili tu negdje a to je kao zastario soket 478 !! :confused:
Pa zašto košta ko svetog petra kajgana ako je to zastarjela tehnologija ?? Da ne spominjem kako se 915 i 925 može nać za 600kn i to sasvim pristojna ploča
Imam 2 mj Leadtek6600gt i još uvjek mi dan danas nije jasno zašto je ta ista kartica u PCI Express verziji jeftinija 100kn !?! Kad sam je kupovao mislio sam da me trgovac oće zavaljat
Sa procesorima je ista stvar , u pravilu je northwod sa ht-om skuplji od preshota 100-njak kn , kako koji model... Da ne dužim , kad divx umjesto današnji sat - sat i pol po pasici budete enkodirali za 20 min po pasici onda se to može nazvat nova tehnologija.
Sve ovo "novo" su razna dodvoravanja proizvođača i trgovaca kako bi prištavi klinci gledali u monitor i vikali :
YES , imam 10000 poena u 3DMark2005:clap:
stuc je offline   Reply With Quote