View Single Post
Staro 23.12.2002., 22:02   #13
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Jebemti probao sam postat slike ali na mogu jer je največa moguća veličina 104 kilobajta, a ja imam 3 slike i niti jedna od njih se ne može za zipat na manje od 104 Kb.
Kad budem bio negdje di imam Photoshop onda ču sredit slike, a to će bit negdje oko 8.1.03

Ovo je originalna poruka koja je trebala doć sa slikama

Sorry

//
Evo postao sam slike ThermalTakeovog kučišta Xaser II 6001
Slike su od kurca jer ih je slikao DeVa sa nekom fuš digitalcem.
Trenutno nisam u ZGu da ponovno slikam i da slikam samo G4 cooler,ali posto sam kupio te 2 komponente zajedno evo vam ih na. Naravno uz kučište sam još uzeo i EnerMaxovo napajanje od 460W. Temp je na svim komponentama pala za 10 stupnjeva.
Proc je overclockiran za kojih 350 MHz i u Idlu radi na 23-24 stupnja, a ono što vidite na LCDu je temp grafičke (sonda je zaljepljena sa stražnje strane GPUa) koja je također pala za 10 stupnjeva. Sad mi grafička radi: GPU na 329, a MEM na 690 MHz.
Prije je radila na 654, a GPU na 315 MHz.
3DMark je sa 11650 skočio na 12250 Marka.

I to je to

E da kupio sam i Artic Silver III pastu koju sam stavio na CPU i grafičku. Cooler na CPU je stari dobar Volcano 7+, a imam i hlađenje na memoriji (sve TT naravno) jer ipak je memorija 266, a radi na 320 MHz. Volcano radi na LOW režimu rada znači na 3500RPM.
//
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote