View Single Post
Staro 21.02.2015., 10:43   #6
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Na Z50-70 (u mene je 4210U & 840M verzija s 6GB i 1TB hibridom) imaš caku (koja je totalno glupa) da kod instalacije W7 drivera imaš unknown device (čak možda i više od jedan) ako ih ne instaliraš određenim redosljedom što sam naučio na vlastitoj koži. Inače sam kod zadnje instalacije imao sreće pa sam uspio pogodit redosljed i sada sve imam cakum-pakum i sve radi kao u bajci, a jedino pizdim na tipkovnicu koja ide par mm gore-dole, no bolje i to nego da mi (kao na Dell stroju koji sam skoro uzeo) plastika iza ekrana ide gore-dole par mm.

Reci ti meni kolega imaš li kakav hladnjak? Zbog njegovih skoro 17" dimenzija jedino sam našao da mu paše NotePal L1 (koji i nije baš nešto, ali sam ga ipak uzeo) i 300 kuna skup NotePal Ergostand 3 koji je cool, ali ima malu i okruglu podnicu koja je ok samo kad ga staviš na stol i na krevetu je banana, a ja volim krevet...

Di si uzeo svoj i šta su ti rekli da li nadogradnja SSD-a i memorije utječe na warranty i te sheme?

Moj je došao s predinstaliranim W8.1 koje sam pregazil i sad (pošto imam UEFI BIOS koji u sebi ima key) trebam medij odnekud da ga opet dignem i napravim upgrade na W10, a navodno ima XY verzija i meni odgovara sam ta specifična za koju imam key... Kako da to sredim, znaš li možda?

P.S. Sorry za puno teksta, ali imam fobiju od kratkih postova. :-D

The Man je offline   Reply With Quote