Aj du not aksept
Ja također volim pole, ali začudio bi se koliko ljudi, između ostalog i ja jer stalno zajebem

, ne zna napraviti dobre pole. Znači većinom su te pole lijepo pečene i hrskave izvana, dijelom zbog masti dijelom zbog soli (ja npr radim s maslinovim, povraćat ćeš poslije, ali daje poseban šmek), ali za dobro pečeno i sočno iznutra treba znati podesiti pećnicu i rezati na prave centimetre, ovisno o tome koliko ti pećnica ima dobre grijače. Jer iznutra obično bude kao kesten pire, suho i nezanimljivo. I gdje god da dođem, tako je. Kora fina, nutra bljak. Mokri pijesak. Tako i moja žena, zapeče krumpir, a ono unutra ko tvrdi žumanjak od jajeta. Krumpir se može izbosti sa vilicom i preko njega se prelije posebna čarobna smjesa koja onda uđe u te pore i od obične pole napravi multiorgazmično iskustvo. Smjesa se sastoji od žumanjka/vegete/papra/malo vrhnja za kuhanje.
Dobra je ova fora sa špekom u krumpiru, mislim to je iskreno kopija moje fore

moguće da dobro funkcionira jer daje potrebnu maščobnost krumpirskoj masi i mora da je jako fino. Samo ja volim tvrdi špek, hrskavo zapečen, a ne kad mi se raskenja jer on se u krumpiru - skuha, nije li tako?