Evo onda kvalitetnijeg kućišta, a ni ostali dijelovi u svoje vrijeme nisu bili za baciti:
Bertone, maknuo sam nove dijelove i stavio unutra PIII. Po zimi dobro funkcionira s novijim dijelovima, ali po ljeti ne, tj. može raditi, ali onda zbog vrućine poklopac treba biti maknut. Stavio sam originalno napajanje, floppy i CD snimač, dodao tihi ATA disk i sada je skoro nečujno. Nisam uspio pronaći svoju lemilicu, a popravak je skuplji od tih dijelova, pa sam odustao od lemljena strganih pinova i koristim samo konzolu, jer s njom slika ne titra. Umjesto plastičnih držača, disk sam zašarafio na pokretni dio kućišta, pa je sada hladniji. Prekidač ne radi, pa sam stavio drugi i sada se računalo uključuje otraga (tipkalo nisam uspio staviti naprijed). Sa strane poklopca u dijelu gdje se nalazi prednji ventilator ima jako puno rupica, pa sam to zatvorio tako da ventilator bolje izvlači zrak iz kućišta.
Što se tiče izrade, moglo je i bolje. Ispod dva 5.25" uređaja se nalazi dosta neiskorištenog prostora, kao i ispod dva 3.5". Protok zraka kod diska je slab, iako je bio uključen prednji ventilator. Stražnji otvor za ventilator je dobro riješen. Trebalo je napraviti otvor i rupice za šarafe, tako da se može staviti novije napajanje. Poklopac se otvara brzo i jednostavno. Kartice se mogu brzo promijeniti, jer su pričvršćene plastičnim držačem koji se lako miče.
Ja sam jedno vrijeme tražio SCSI diskove, DLT tape drive i stariju serversku matičnu ploču, ali nisam uspio pronaći da je istodobno ispravno i da nije preskupo, a većinom imaju samo jedan ili dva diska, pa sam onda odustao.
Od ostalih starijih dijelova imao u planu nekad poslije nabaviti još jedan CRT i kvalitetniju tipkovnicu.
Eto, to je sve od mene, nadam se da nisam smetao.