Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.02.2015., 14:10   #13756
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
kaj se tice trocilindricne fabije, imao sam ju u bivsoj firmi, podigao ju ganz novu u štasniju 2010 godine, 99% vremena ju ja vozio, 95% otvorena cesta i autoput,
motor crko nakon 9 mjeseci, a u 9 meseci svaki drugi tjedan na servisu, mjenjac koma, autoput i klima nemoguca misija,
prva dulja voznja mi je bila sveta nedelja - vukovar i to nisam uspio s punim tankom nego u županji moral tankirat, potrosnja po boardcompu 12.5...
nakon dugog natezanja, prepiski advokata uspeli ju vratit i uzet dizlo i to bez doplate u prvih 2 mjeseca nikakvih problema, a kasnije neznam jer sam dao otkaz

vozio sam ju identicno kao da vozim svoj privatni auto, znaci bez izivljavanja, pazeci na sve kao i na svojem,
saltanje po momentnoj karakteristici, ali badava, smece od auta i motora...
prijateljica koja je radila u agrokoru u isto vrijeme dobila tu trocilindricnu, njen motor se rasipal za 5 mjeseci...

zena ima 1.4 16v 2011, 90k km nikakvih problema, ulje i filteri, potrosnja zacudujuce mala za taj inace zedni motor,
mjenjac precizan, omjeri odlicni, zapresic-brno (CZ)-zapresic prelazi sa 62 do 65 litara voznje po propisima,
redovito je u povratku krcata pivom i kamenom (bavi se kamenom zato)...

riceburner je offline   Reply With Quote