Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.02.2015., 09:46   #13735
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
samo da javim i zahvalim svima koji su prijedlozima, komentarima i bilo kakvim korisnim informacijama pomogli oko odabira. danas kupljen Clio 1,6 16V, 2005., 82KW, 40k km. auto je vozen redovito, ali izrazito malo, ocuvan je bolje nego vecina auta starih par godina i mogu reci da sam prezadovoljan.

naravno, treba vidjeti kak se stvari budu razvijale, ali prema trenutnoj krvnoj slici, ovaj clio taman ulazi u najbolje godine, ide ko metak.

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Možete li predložiti neke alternative opjevanom Cliu?
Djevojka bi trebala uskoro kupovati automobil, ako potpiše ugovor na poslu idući mjesec. Ja sam joj predlagao Clia i 206-icu, ali njoj su ružni. Žene.

Njoj se sviđaju Punto, Polo i Fabija, i ima 15-20k kuna na raspolaganju. Što da tražimo? Ne mora biti dizel ili benzin, neće se puno voziti. Glavna stavka nam je pouzdanost i što jeftinije održavanje.
Punto2 - bježi od 1.2 16v motora, katastrofa su
Polo, Fabia - bježi od trocilindraša benzinskih, katastrofa

Sve ostalo u vezi bilo kojeg od ta tri, ok, nađi primjerak koji nije od osmog vlasnika i šestog švercera u nizu, sa pristojnom kilometražom i to je to.
Pogledaj si što je netko već preporučio i Yarise u tom cjenovnom rangu, naravno ako se ženi sviđa. Teško je s njihovim fix idejama, njima je nebitno ako si ti našao npr plavog pola u super stanju ako su one vidjele baš onog razhebanog crvenog sa onim 'slatkim' felgama....